Bàner

Clínica de Medicina Estètica Sveltia

Clínica Sveltia|clínica de cirurgia estètica barcelona

ClínicaSveltia neix amb la vocació de cuidar degudament als seus pacients. El tracte personalitzat i l’atenció en tots els detalls són els pilars fonamentals d’aquest centre mèdic-estètic. Cada persona és única i realment diferent a les altres. A ClínicaSveltia no només es donen respostes mèdiques o tècniques, si no que a més a més, es recolza y aconsella durant tot el procés al pacient, tenint sempre en compte quines són les necessitats personals de cadascú.

Amb la tecnologia d’última generació i un equip mèdic-estètic realment qualificat i avalat amb anys d’experiència, ClínicaSveltia garanteix als seus pacients la màxima seguretat i confiança en tots els tractaments.

La ClínicaSveltia compta amb quatre departaments: medicina estètica, tractaments estètics, teràpies alternatives i massatges terapèutics.

En medicina estètica, augment de llavis, mesoteràpia facial i corporal, baló intragàstric, lipolàser, eliminació de tatuatges, tractaments vasculars, depilació làser

 

Clínica Sveltia|cirurgia estètica barcelona

En el departament de tractaments estètics es realitzen tot els tractaments complementaris associats a la unitat de medicina estètica.

En l'àmbit de les teràpies alternatives, oferim tractament d'osteopatia complementada amb acupuntura de forma opcional, homeopatia i reiki. Pel que fa al departament de massatges terapèutics, el centre ofereix drenatge linfàtic, massatge ayúrveda, massatge descontracturant i massatge relaxant. 

Coneix el nostre equip de metges especialistes i consulta els nostres tractaments d’estètica. Clínica de medicina estètica Barcelona. Gaudeix de les promocions de la clínica!

Estètica Masculina

Rejoveniment

Rejoveniment Resultat espectacular sense cirurgia
Millora la bellesa del teu cutis mitjançant aquesta tècnica de rejoveniment, tonificació i revitalització del teixit cutani a través d’infiltracions intradèrmiques d’antioxidants ...

 

Medicina Estètica

Eliminació de tatuatges

Eliminació de tatuatges Tècnica exclusiva per esborrar tatuatges
A ClínicaSveltia t’oferim una exclusiva tecnologia làser que ens permet eliminar tatuatges.