Bàner

Clínica de Medicina Estètica Sveltia

Clínica Sveltia|clínica de cirurgia estètica barcelona

ClínicaSveltia neix amb la vocació de cuidar degudament als seus pacients. El tracte personalitzat i l’atenció en tots els detalls són els pilars fonamentals d’aquest centre mèdic-estètic. Cada persona és única i realment diferent a les altres. A ClínicaSveltia no només es donen respostes mèdiques o tècniques, si no que a més a més, es recolza y aconsella durant tot el procés al pacient, tenint sempre en compte quines són les necessitats personals de cadascú.

Amb la tecnologia d’última generació i un equip mèdic-estètic realment qualificat i avalat amb anys d’experiència, ClínicaSveltia garanteix als seus pacients la màxima seguretat i confiança en tots els tractaments.

La ClínicaSveltia compta amb quatre departaments: medicina estètica, tractaments estètics, teràpies alternatives i massatges terapèutics.

En medicina estètica, augment de llavis, mesoteràpia facial i corporal, baló intragàstric, lipolàser, eliminació de tatuatges, tractaments vasculars, depilació làser

 

Clínica Sveltia|cirurgia estètica barcelona

En el departament de tractaments estètics es realitzen tot els tractaments complementaris associats a la unitat de medicina estètica.

En l'àmbit de les teràpies alternatives, oferim tractament d'osteopatia complementada amb acupuntura de forma opcional, homeopatia i reiki. Pel que fa al departament de massatges terapèutics, el centre ofereix drenatge linfàtic, massatge ayúrveda, massatge descontracturant i massatge relaxant. 

Coneix el nostre equip de metges especialistes i consulta els nostres tractaments d’estètica. Clínica de medicina estètica Barcelona. Gaudeix de les promocions de la clínica!

Tractaments Estètics

Reactiva la teva circulació

Reactiva la teva circulació Elimina toxines i reafirma el teu cos
Mitjançant massatges i drenatges limfàtics pots estimular la teva circulació sanguínia i limfàtica.

 

 

 

Medicina Estètica

Mesoteràpia facial

Mesoterapia facial El teu cutis perfecte de manera senzilla i sense cirurgia
Millora la bellesa del teu cutis mitjançant aquesta tècnica de rejoveniment, tonificació i revitalització del teixit cutani a través de...