Estètica masculina

També tens dret a cuidar-te

Actualment, i degut a l’evolució de la societat en la qual vivim, l’estètica masculina es troba en constant creixement i cada vegada són més els homes que recorren a la medicina estètica i a la cirurgia estètica. El sector masculí té més cura de la seva estètica i la seva imatge. El temps que dediquen els homes a la seva bellesa, a dia d’avui, s’està aproximant cada cop més al de les dones.

A ClínicaSveltia disposem de tractaments exclusius per homes i especialitzats en estètica masculina com la depilació làser, el microempelt capil•lar, rejoveniment facial, la reducció d’abdomen

A ClínicaSveltia t’oferim la primera visita mèdica gratuïta per assessorar-te com et mereixes. Els nostres professionals estudiaran el teu cas particular i et recomanaran el tractament que millor s’adapta al teu problema.

Clínica Sveltia és un centre mèdic especialitzat en medicina i cirurgia estètica masculina. Els millors professionals en tractaments estètics capil•lars per homes i cirurgia corporal masculina. Primera visita gratuïta!